Wij zijn van alle
markten thuis.

Zowel in binnen- als buitenland Maak kennis Marktinfo

Ons team

Directie

Hendrie Dijk is al jarenlang directeur van het familiebedrijf. Zijn vader is de handel ooit begonnen. De directie werd jarenlang gevormd door Hendrie en Jan Dijk, maar zijn broer Jan is inmiddels met pensioen en de jongere generatie is nu betrokken bij het familiebedrijf.

Hendrie Dijk

Buitendienst

Ons gespecialiseerde team van buitendienstmedewerkers staat voor onze klanten klaar. Communicatie verloopt via korte lijnen. Dit gaat veel verder dan bijvoorbeeld advies over een optimale afleverstrategie of keuze van genetica. Samen met de dierenarts en voerleverancier zien onze buitendienstmedewerkers toe op de borging van de kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring in de branche kunnen we u voorzien van advies omtrent diergezondheid en optimale bedrijfsvoering. Alles voor een optimaal rendement!

Jim Plasmeijer 0651857894 Jim
Cees

Planning

Onze afdeling planning zorgt voor een betrouwbare en klantgerichte planning. Met behulp van de geavanceerde planmonitor op de planning en GPS volgsystemen in onze transportmiddelen, kan er continue gemonitord worden waar onze auto's zich bevinden. Er kan dus direct worden ingegrepen of bijgestuurd wanneer dat nodig is. Dit alles om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Henk

Administratie

Klanten van Varkenshandel Dijk kunnen rekenen op een snelle uitwisseling van informatie, een zorgvuldige en transparante administratie en een correcte afwikkeling. Dat betekent een snelle afwerking van de facturatie en niet onbelangrijk: Betaling binnen een week na levering!

Jordy
Jenneke
Kirsten

Monteurs

Om de kwaliteit van onze vrachtauto’s te kunnen waarborgen, beschikken we over een eigen professionele werkplaats. Deze kan zich meten met menig commercieel garage bedrijf. Door een strak service- en onderhoudsschema voor het hele wagenpark te hanteren worden storingen en problemen onderweg tot een minimum beperkt. Is er toch een onverhoopt defect tijdens de transporten dan liggen de benodigde vervangende onderdelen op voorraad. Met behulp van de optimaal ingerichte service bus is de storing dan meestal in no time verholpen. Zo zijn we snel en flexibel en houden we de regie in eigen hand. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf niveau 4 en leiden we elk jaar een jong talent op tot monteur.

Wesley

Chauffeurs

Onze gemotiveerde en gekwalificeerde chauffeurs.

Dirk- Jan
Dion
Frans
Gerrit
Hendrik
Jan
Job
Nils
Richard
Sake
Luca

Onze diensten

Biggen

Koppeling tussen vermeerderaars en varkenshouders

Varkens

Varkenshandel Dijk is van alle markten thuis, zowel in binnen- als buitenland.

Vervoer

Bij het vervoer zorgen wij voor de uiterste zorg voor de hygiëne en het welzijn van de dieren.

Concepten & Advies

Advies op maat d.m.v. het in kaart brengen van verbeter voorstellen.